Privremeno udomiteljstvo

Privremeno udomiteljstvo je veoma cijenjena i dobrodošla pomoć u našoj udruzi. Kako broj napuštenih životinja premašuje broj slobodnih mjesta u Šapica azilu, uvijek su nam potrebne tete i stričeki čuvalice.

Privremeno udomiteljstvo podrazumijeva da ćete na smještaj primiti nekog od naših štićenika. Trajanje takvog udomiteljstva odredit ćete na samom početku u dogovoru s članovima udruge te ćete za to vrijeme voditi adekvatnu brigu o životinji koja Vam je povjerena na skrb. Udruga na takvom smještaju plaća sve troškove koje životinja ima, ali se čuvalice obvezuju redovito slati fotografije životinje koju imaju na smještaju (osim ako se dogovori da će netko drugi odraditi taj dio) te brinuti o njima) te, kao što smo već rekli, adekvatno brinuti o njoj.

Kako biste i Vi i mi bili sigurni da će sve dobro funkcionirati, privremenim udomiteljima dajemo na potpis Ugovor o pivremenom udomiteljstvu koji regulira obostrana prava i obveze.

Ako želite pomoći nekoj životinji, a niste u mogućnosti trajno je udomiti, ovo je pravi izbor za Vas.
Ukoliko ste zainteresirani za ovakav vid pomoći, javite nam se što prije – čuvalica nikad dosta!

Volontiraj

Volonteri ne dobivaju plaću, ne zato što su bezvrijedni već zato što su neprocjenjivi.
Sherry Anderson

Biti volonter u Šapici znači raditi nešto besplatno za štićenike udruge i nju samu.

Volontiranje se u udruzi odvija u skladu s postojećim Zakonom o volonterstvu.

U Šapici se može volontirati na razne načine – možete doći u azil i družiti se s našim psima, čistiti njihove boxeve, hraniti ih ili pak pomagati u izgradnji skloništa.

Van azila možete pomoći Šapici s organizacijom raznih promotivnih aktivnosti ili sami, primjerice, organizirati potrepštine za naše pse. Također možete sudjelovati u radu Udruge iz pozadine – puno je zadataka koji se svakodnevno obavljaju kao i onih povremenih, a sve se dogovara u skladu s Vašim mogućnostima i željama.

Ukoliko želite postati volonter Udruge Šapica, molimo Vas da nam se javite na našu mail adresu: sapica@sapica.hr

Doniraj

Donacije su ono što nam omogućava adekvatnu brigu o našim štićenicima.

Donirati možete novac, hranu, dekice, dotrajalu posteljinu, sredstva protiv nametnika i sve ostalo što bi nam moglo koristiti u radu.

Ako se odlučite donirati novac, to možete učiniti na naše račune:

Raiffeisenbank (RBA)

IBAN: HR4924840081103555954

SWIFT: RZBHHR2X

Privredna banka Zagreb (PBZ)

IBAN: HR7323400091110646781

SWIFT: PBZGHR2X

PAYPAL: sapica.zapresic@gmail.com

Donacije u ostalim potrepštinama možete nam uvijek ostaviti u našem azilu u vrijeme kada je otvoren za javnost ili u Veterinarskoj stanici u Zaprešiću.

Ukoliko niste u mogućnosti svoju donaciju ostaviti na nekom od ranije spomenutih mjesta, molimo Vas da nam se javite na mail ili u inbox naše FB stranice, pa ćemo se dalje dogovarati.
Hvala!

Sponzorstvo

Sponzorstvo je oblik financijske pomoći koju će potencijalni sponzor na mjesečnoj bazi pružati odabranom štićeniku Udruge. Vaša obaveza kao SPONZORA je pružanje mjesečne podrške odabranoj životinji najmanje tri mjeseca.

Kako postati sponzor:

  1. Odabrati štićenika – možete ih vidjeti u albumima na našoj Facebook stranici ili na našoj web stanici www.sapica.hr.
  2. Izvršiti uplatu od 100,00 kn na naš žiro račun: HR4924840081103555954 sa svrhom: SPONZOR + ime odabranog štićenika.
  3. Na naš e-mail: sapica@sapica.hr pošaljite potvrdu uplate, svoje osobne podatke i ime odabranog štićenika. Ukoliko to želite Vaše će ime i prezime biti objavljeno na našoj Facebook stranici u albumu sponzora.

Sponzorstvom pomažete udruzi Šapica u podmirivanju veterinarskih troškova, troškova prehrane i ostalih potrepština.