UPDATE:Od petka do danas sakupili smo još 1525,43kn ❤ i zajedno sa 2160 kn koji su sakupljeni prošli tjedan, imamo ukupno 3685,43kn ? ❤ Sada imamo dovoljno da Mona, Dona, Django, Carla, Lina, Rocco, Mara i Sarina mogu dobiti sva cijepiva i čipove ? ? ? još 12 štenaca treba novac za cijepiva i čip i nadamo se da ćemo sakupiti još ⚠️⚠️5358,77kn⚠️⚠️ koje nam fali.
⛔⛔Molimo Vas da ne uplaćujete na račun iznose u eurima , jer smo dobili donaciju od 8 eura, ali nam je➡️➡️ banka odmah uzela proviziju od 7 eura !?!?!?!? ⬅️⬅️tako da smo mi dobili samo 1 euro ? radije uplatite na paypal iznose u eurima⛔⛔

⚠️TREBAMO POMOĆ!!⚠️
Sad smo na 20 štenaca! ? Samo za prvih mjesec dana treba nam ukupno 9044,20kn? za veterinarske troškove (čip, cijepljenje protiv bjesnoće, cijepljenje protiv zaraznih bolesti i sredstva protiv glista). U to nismo pribrojili troškove hrane za štence koja nam je hitno potrebna. Kroz par mjeseci svi će oni trebati i na kastraciju pa će troškovi otići u nebo..  nemamo toliko novaca i trebamo vašu pomoć! Na slici se nalazi QR kod koji mogu koristiti svi koji imaju mobilno bankarstvo. U aplikaciji skenirate kod i automatski se otvara nalog za uplatu na naš račun u iznosu od 10kn. Tko je u mogućnosti pomoći, može uplatiti jer je svaka kuna bitna! ?Ako nemate mobilno bankarstvo, a želite uplatiti, naš iban je HR4924840081103555954 Unatoč svemu sretni smo što je ovih 20 štenaca pronađeno i što su kod nas na sigurnom jer su svi dobili novu šansu u životu ? Pomozite nam, kako bismo mogli njima pružiti adekvatnu skrb ?