garina-prica

Za neke običan, možda lijep i sunčan dan, za Garu jedan od najtužnijih… Garin grijeh je da su ga s ceste uzeli stariji ljudi… A onda su ljudi, polako, u tišini svog doma, usnuli zauvijek jedan za drugim… Garo je bio voljen, unatoč lancu kojeg vidite, za Garu su se brinuli koliko su mogli, ali Garo je u par mjeseci ostao bez svoje bake i dede.

Zadnja dva dana jako je tužan, shvatio je da nema više njegove bake, nema je od nedjelje, Garo je ostao sam… On neumorno čuva praznu kuću, ali sve manje laje, valjda gubi volju za životom. 🙁 Nedaleko od njegove trošne kućice, uz ogradu gore dva lampiona na spomen njegovih vlasnika. Tužan je to prizor…

Da sve bude gore, vrli komunalni redar došao je obavijestiti susjede da će Garu dati uspavati! A, ne, taj film nećemo gledati! Garo ima svoje anđele čuvare, Garo ima svoje susjede, a sad ima i sve nas. I Garu ćemo lijepo udomiti. A znate zašto? Zato što je Garo jedan od onih divnih pasa. Garo nije velik, nije ni zahtjevan. Voli ljude, drag je, ne napada mačke, nije agresivan.

Garo ima oko 4 godine i očajnički čeka novu priliku da se dokaže kao čovjekov najbolji prijatelj.
Za Garu tražimo privremeni ili zauvijek dom.

Na privremenom smještaju Udruga Šapica pokriva sve njegove troškove, no skupljamo i donacije jer Garu treba cijepiti, kastrirati… (Garini vlasnici bili su korisnici socijalne pomoći…)

Garo se poklanja u najbolje ruke, u stan ili kuću s dobro ograđenim dvorištem i pristupom u kuću (na toplo mjesto gdje može doći spavati barem).

Udomitelj se obvezuje kastrirati ga, a Udruga Šapica osigurava povoljnije cijene kastracije kod veterinara kojeg odredi Udruga (udomitelj bira između više ponuđenih).

Molimo Vas da nas za Garu kontaktirate na sapica@sapica.hr ili u inbox naše Facebook stranice.

Možete nas i nazvati na 095 926 3234, no moguće je da se nećemo moći javiti uslijed ogromne količine posla (pošaljite sms ako se nitko ne javlja).